Dijkzicht-Zuid

Uitverkocht

Dijkzicht-Zuid

Zuilichem

De herkomst van de naam Zuilichem is al terug te leiden tot het jaar 1143, waar gesproken wordt over “Solekem”. Het idyllische dorp Zuilichem, ongeveer 8 kilometer verwijderd van Zaltbommel, telt circa 1.726 inwoners (2019) en kijkt prachtig uit over de Waal. Het dorp ligt in het noord-westelijke deel van de gemeente aan de rivier de Waal, tussen de dorpen Brakel en Nieuwaal. Zuilichem was tot 1955 een zelfstandige gemeente waarna het tot 1999 behoorde bij de gemeente Brakel. Per 1 januari 1999 valt Zuilichem onder Zaltbommel.

In het dorp zijn de dagelijkse voorzieningen aanwezig zoals een supermarkt, bakkerij, peuterspeelzaal, basisschool, restaurant/partycentrum en een dorpshuis. Ook heeft Zuilichem diverse kerkgemeenten en een eigen ijsbaan.

Dankzij de centrale ligging tussen de A2 (5 min) en de A27 (10 min) is Zuilichem goed bereikbaar. Op het gebied van openbaar vervoer is er een busverbinding aanwezig tussen Zuilichem en Zaltbommel en is de regiotaxi actief.

Dijkzicht-Zuid

Het woningbouwplan Dijkzicht-Zuid ligt aan de oostkant van Zuilichem. Het stedenbouwkundig ontwerp sluit qua structuur en sfeer goed aan bij het rustige en landelijke karakter van Zuilichem. Het plan biedt ruimte voor maximaal 108 woningen. Het creëren van een gevarieerd aanbod van betaalbare woningen staat centraal.

Woongebied

Klik hier voor Aanvullende bepalingen bouwkavels.

De verkoopprijs bedraagt €270,- p/m² v.o.n.

Alle kavels worden in de vrije verkoop verkocht. Weet u al dat in Dijkzicht-Zuid welstandsvrij kan worden gebouwd? Dat betekent dat u, binnen de regels van het bestemmingsplan, meer vrijheid heeft om naar uw eigen wensen en ideeën uw woning te ontwerpen.

Kavel 6: Verkocht

Bestemmingsplan

Klik hier voor het vigerend bestemmingsplan Dijkzicht Zuid te Zuilichem

Dijkzicht-Zuid

Heeft u interesse in dit project, bent u nieuwsgierig wat wij nog meer voor u kunnen betekenen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer.

Herold Bassa

Beleidsadviseur Grondzaken / Vastgoed

0418-681679 of 06-21368160

hbassa@zaltbommel.nl

WonenindeBommelerwaard.nl is een initiatief van Gemeente Zaltbommel