Nederhemert, het Boveneind

Het Boveneind

Het Boveneind – Nederhemert

Het Boveneind is een uitbreiding aan de oostelijke rand van het dorp Nederhemert en geeft ruimte aan ca. 120 woningen. Het plangebied ligt aan de achterzijde van de lintbebouwing aan de Kapelstraat en kijkt uit over de omliggende akkers en weilanden.

De plannaam Boveneind refereert aan de geschiedenis van het voorheen daar gevestigde transportbedrijf en het gebied daar omheen. Het Boveneind wordt een groene woonbuurt die een duidelijke en passende afronding van het dorp vormt.

De ligging van de locatie op het snijvlak van het dorp en het landschap betekent dat er zorgvuldig omgesprongen is met de uitstraling van de toekomstige randen van het plangebied. Daarom is gekozen voor een opdeling van het plan in verschillende buurten die de overgang van het bestaande dorp naar het buitengebied benadrukken. Het plan bestaat uit vier delen: het lint, de buurt, de groene meander en de hoven.

 

Fase 1: verkoop gestart (22 bouwkavels)

Type woningen: vrijstaand, half vrijstaand en twee onder één kap woningen.

Verkoopprijs van de bouwkavels: € 400,00 per m² exclusief 21 % btw.

 

Wachtlijst

Voor de uiteindelijke toedeling van betreffende bouwkavels is de algemene gemeentelijke procedure voor de uitgifte van kavels en woningen van toepassing. Dat betekent dat u ingeschreven dient te staan. Via deze link meer informatie over onze wachtlijst en het online inschrijfformulier.

 

Inschrijfformulier

Het inschrijfformulier is te verkrijgen via de verkopend makelaar Gerard Vos Makelaardij in Nederhemert, telefoonnummer 0418-551992/06-53468059 en mailadres: info@gerardvosmakelaardij.nl.

Inschrijfformulieren moeten uiterlijk 3 februari 2023 binnen zijn bij de gemeente Zaltbommel.

Nederhemert, het Boveneind

Heeft u interesse in dit project, neem dan contact op met de makelaar. Zij vertellen u graag meer.

Gerard Vos Makelaardij 

0418-551992/06-53468059

Info@gerardvosmakelaardij.nl

WonenindeBommelerwaard.nl is een initiatief van Gemeente Zaltbommel