Ormeling

Bouwkavel 2 onder 1 kap of vrijstaand

Locatie: Ormeling Nederhemert
Omvang: bouwkavel
Type: 2 onder 1 kap of vrijstaand
Planstatus: plandefinitiefase
Kavels in de vrije verkoop

Bouwkavels Ormeling

Nederhemert

Nederhemert, bestaande uit een noordelijk en een zuidelijk deel, wordt gescheiden door de Afgedamde Maas. Nederhemert-Zuid wordt aan de zuidkant begrensd door de Maas en wordt daarom ook wel ‘het eiland’ genoemd. Nederhemert wordt voor het eerst genoemd in een bron als ‘Hamerthe’ of ‘Hamaritda’. De naam Hemert is mogelijk samengesteld uit ‘(H)a’ (water) ‘mer'(verlande stroombedding). Misschien dat de uitgang ‘the’ of ‘itda’ naar het Germaanse ‘ithi’ verwijst, dat verzamelplaats betekent.

Ormeling

 

Woongebied
Het plangebied De Ormeling III is gelegen in het noord-westen van de kern Nederhemert-Noord en sluit aan op de uitbreidingswijk “De Ormeling”. Het huidige plan biedt 1 kavel aan van 540 m2 voor de bouw van een twee-onder-één-kap woning of 1080 m2 voor de bouw van 1 vrijstaande woning. Voor de bouw van een twee-onder-één-kap woning zoeken we een medebouwer. De kavel is echter ook in zijn geheel te koop voor de bouw van een vrijstaande woning.

Kavel 1:          IN OPTIE

Kavel 2:           540 m2 € 130.950,- v.o.n.

Kavel 1 en 2:  1080 m2 €261.900,- v.o.n.

Alle kavels staan in de vrije verkoop. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Diels van de gemeente Zaltbommel. Haar contactgegevens staan onder aan deze pagina vermeld.

Bestemmingsplan

Klik hier voor het vigerend bestemmingsplan Ormeling Nederhemert

Nederhemert - De Ormeling III - bestemmingsplan

Ormeling

Heeft u interesse in dit project, bent u nieuwsgierig wat wij nog meer voor u kunnen betekenen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer.

Franca Diels

Medewerker Vastgoed & Projecten
Gemeente Zaltbommel

0418-681681 / 06-29016793
fediels@zaltbommel.nl

WonenindeBommelerwaard.nl is een initiatief van Gemeente Zaltbommel en Het Projectbureau Herstructurering Tuinbouw Bommelerwaard.