De Waluwe

Bouwkavels

Locatie: De Waluwe, Zaltbommel

UITVERKOCHT! Bouwkavels De Waluwe

VERKOCHT

Zaltbommel

Aan de rand van Zaltbommel vindt u het gebied De Waluwe. Een levendig gebied dat zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot een woon-, werk- en leefgebied voor jong en oud. De ontwikkeling van het gebied De Waluwe is uitgevoerd in twee deelplannen die verbonden worden door de realisatie van een parkeiland.

De Waluwe

Geklemd tussen bestaande woonwijk De Vergt, de Rijks weg A2 en de N322-Steenweg vormt gebied De Waluwe een verbintenis tussen enerzijds de reeds gerealiseerde gebouwen (A2-zijde) en anderzijds het historische centrum van Zaltbommel. Het woongebied bestaat uit twee deelgebieden waarvan deelgebied I is ontwikkeld in de periode vanaf 1995 tot 2006. Deelgebied II wordt een nieuw modern woongebied waarbij leven, ontmoeten en spelen de centrale thema’s zijn.

De Waluwe II heeft een duidelijk herkenbare stedenbouwkundige identiteit waarbij het groene karakter (het parkeiland) en de openbare structuren in oost-west richting nadrukkelijk de identiteit van de wijk bepalen. De beoogde woningtypes en -dichtheid sluiten aan bij het omliggende straatbeeld en de ruime variatie in woningbouw van deelplan De Waluwe I.

Om het nieuwe gedeelte toch onderscheidend te maken en tegelijkertijd in verschijning aan te laten sluiten is gekozen voor een jaren ’30-stijl die ook de woningbouw van De Waluwe I kenmerkt. Hierdoor ontstaat er, ondanks de diversiteit, toch een duidelijke samenhang in bouw.

Vanuit De Waluwe is zowel het stadscentrum van Zaltbommel als het centrale station op fietsafstand bereikbaar. Per auto is er een directe aansluiting naar Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en ‘s Hertogenbosch dankzij de naastgelegen A2.

Woongebied

De grootte van de kavels variëren van circa 322 m² tot circa 595 m².  Alle kavels zijn in de vrije verkoop. Klik hier voor Brochure, het vigerend bestemmingsplan Waluwe Oost. Op de verkavelingstekening vindt u de oppervlakten en de maten per perceel.

De verkoopprijs bedraagt € 402.50 p/m² v.o.n.

Kavels in de vrije verkoop:

Kavel 4:         322 m2  VERKOCHT

Kavel 5:         323 m2  VERKOCHT

Kavel 13:       567 m2  VERKOCHT

Kavel 17:        595 m2  VERKOCHT

kavel 21:        510 m2  VERKOCHT

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Herold Bassa van de gemeente Zaltbommel. Zijn contactgegevens staan onder aan deze pagina vermeld.

Foto’s header van Bas Moerman en Sherry van de Velden

De Waluwe

Heeft u interesse in dit project, bent u nieuwsgierig wat wij nog meer voor u kunnen betekenen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer.

Herold Bassa

Beleidsadviseur Grondzaken / Vastgoed

0418-681679 / 06-21368160
hbassa@zaltbommel.nl

WonenindeBommelerwaard.nl is een initiatief van Gemeente Zaltbommel